Idag var det hoppning på schemat med Mahjong, nu när vädret äntligen är okej för det!
Innan när vi har hoppat har vi haft lite problem med att han byter galoppen hejvilt haha. Men vet ni? Idag var han helt amazing. Helt underbar att rida! Han lyssnade på minsta lilla, var pigg och glad, bytte inte galopp en enda gång. Det var så himla roligt att rida, jag log precis hela tiden! Han är alltid väldigt rolig att rida men det har nog aldrig känts såhär :')
Nu den senaste tiden har det varit verkligen jättejätteroligt att rida honom för det går så himla bra. Det finns ingen känsla som när man märker att hästen är med på minsta lilla vink och lyssnar otroligt bra samtidigt som han är glad och tycker att det är roligt. Varje dag tänker jag på hur lyckligt lottad jag är att just jag fick låna den här underbara hästen! Om någon hade sagt till mig för tre år sedan att jag skulle ha Mahjong nu hade jag antagligen inte trott på det. Trott att jag inte var tillräckligt bra för det, att alla andra var bättre än jag så jag skulle inte ha en chans. Därför är jag otroligt glad för den här möjligheten för jag har lärt mig så mycket på så kort tid. Jag blir glad bara av att se honom!
Men han var lite busig idag också, haha! En gång efter ett hinder så drog han iväg så fort han kunde typ haha. Men när vi kom ut till spåret så stannade han och försökte bocka haha, han var så söt för han kunde inte riktigt bocka så det blev någon sorts blandning mellan att skaka och studsa, haha! Sen "bockade" han igen när jag kom lite efter i språnget eftersom han fick perfekt läge när vi landade, haha! Buseplutten :)
Nu låter det som att jag gillar Mahjong mycket mer än mina andra hästar haha, men det var inte riktigt meningen. Alla är speciella på olika sätt för mig, utan de hästar jag har hade jag inte varit den ryttaren jag är idag. Jag har lärt mig väldigt mycket på alla, på helt olika sätt! Innan jag hade Rebecka till exempel så kunde jag knappt hoppa och min sits var usel. Tack vare Timjan har jag min balans, det behövs om man ska ut och galoppera barbacka på en shettis i skogen ;)!
Behövde bara skriva av mig lite, så nu fick ni veta lite hur jag tänker (om ni orkade läsa allt..) :)
Nu ska jag strax gå och duscha för jag ska på hockey ikväll! Hv71-Frölunda är det så det ska bli kul! Hoppas ni också får en bra kväll :)
Det här supersnygga schabraket fick jag utav Cornelia och Rebecca i julklapp, tack så jättemycket, jag älskar det!!
Kram Julia
Nu är det så att det har flyttat in en ny häst i vårat stall. En stoor häst!
Hon är inte våran än utan blir förhoppningsvis det sen. Kommer mer info om henne senare.

Idag har jag ridit Mahjong ordentligt på ridbanan. Vi var båda lite okoncentrerade men det gick riktigt bra i slutet när vi hade jobbat lite :)! Sen åkte vi till Hööks för att handla lite täcken och grimmor och hinkar och sånt som behövdes.

Min jul var jättebra, hoppas att alla andras också var det. De bästa presenterna var ett John Whitaker pannband som jag är helt kär i och att få min hv-tröja signerad utav spelarna, hihi. :D























Kram Julia
Har ni någon julkänsla?
Jag börjar faktiskt få lite idag, trots att nästan all snö har regnat bort. Men julpyssel, klä granen, slå in paketer och lyssna på julmusik med mamma gör att det känns lite som jul iaf ;). Sen ska vi även pynta granen i stallet!
I onsdags var vi hos veterinären med Rebecka och det gick jättebra! Vi longerade och böjde henne och det syntes ingenting så nu får jag börja rida henne! :D
Ska skritta henne en stund sen när jag går ut, ska även rida lilla Mahjong.
Hahah, hittade en julbild på mig och Pigall som jag gjort för väldigt länge sen... men god jul på er!!! :)
Kram Julia
Förlåt för att jag är så tråkig! Men det har varit sjukt mycket i skolan och vädret är uruselt, det gör en inte direkt pepp på att blogga...

Har knappt gått att rida alls, men igår var det hyfsat i alla fall. Jag red lilla Mahjong och det gick super!! Några dagar vila verkar bara har gjort honom gott, plutten! :)
Skulle ha åkt på återbesök med Rebecka i måndags men mamma var sjuk och vädret var skit och pappa kunde inte följa med så det gick inte. Men vi fick tid nästa onsdag och då har jag slutat skolan så det blir bra :).

Ska gå ut om en stund och borsta dom lite om dom inte är för blöta och sen natta dom :) Blir ingen ridning idag eftersom varken mamma eller pappa är hemma och jag får inte rida ensam... lite segt.





Kram Julia
Idag var det dressyrträning för Ingrid med Mahjong igen! Till en början var han lite stel och jag fick honom inte riktigt lösgjord, men efter att ha gjort lite övergångar, fått tips om hur jag skulle ställa honom och hur jag skulle ha händerna gick det hur bra som helst! Han var jättefin och jag kunde sitta jättejätte bra, vilket aldrig brukar gå annars. Han verkade tycka att det var riktigt roligt också! Så jag är supernöjd med lillkillen! :D

Igår var jag och pappa ute och gick med hästarna. Gick en kilometer med båda två, fast tog två rundor, så jag tog en i taget. Mysigt! Båda två tyckte att det var roligt att få komma ut lite :)






Kram Julia



Igår kom äntligen min nya kavaj!!! Har väntat i två månader!! :D
Seriöst den snyggaste kavaj jag har sett, love it!