Slänger bara upp ett snabbt inlägg innan jag och pappa åker, ska på hockey! Det är HV71 och Vienna Capitals som möts. :-)

Idag har jag och mamma badat Timjan och Mahjong, dom blev så fina så! Red även 5 km i skogen på Mahjong, blev en lugn runda så han inte har träningsvärk till tävlingen imorgon, sen red jag 5 min på banan bara för att se hur han kändes inför imorgon och göra honom lite mjuk i sidorna. Han kändes super så det känns skitbra inför tävlingen! TAGGAAA :D


 
 
PUSS
Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som! Mockat, sprungit, duschat, solat, badat Mahjong, tränat för Ingrid och fixat stallet för natten, haha! :) 
 
Träningen gick i alla fall huuuuuuuuuur bra som helst! Har nog aldrig gått så bra, helt sjukt! Han var pigg, glad arbetsvillig, lyssnade bra och ja, helt perfekt helt enkelt. Ingrid tyckte att det var stor skillnad sen sist, var länge sen jag tränade för henne nu. Och nu den senaste tiden har jag faktiskt verkligen tagit tag i träningen och inte gett upp så lätt som jag gör ibland annars när det blir för svårt. 
Nu var det ju också till hjälp att Sofia har varit här och verkligen ridit igenom honom och gett mig tips på hur jag ska göra :). 
 
Efteranmälde mig även till en tävling som är nu i helgen i Tranemo. Ska rida lb:1 som jag brukar. Känns super inför den nu efter den här träningen! :D 
 
 
Lite bilder mamma klickade under träningen: 
 

 
PUSS
Helgen spenderades hos min fina vän Lisa, därav ingen bloggning. Blev massa filmtittande, promenad och shopping i Värnamo! Hade inte tänkt handla så mycket men det lyckades jag inte så bra med, fick med några kassar hem, ups.. :D 
 
Hade även två jättebra dagar med Sofia och hennes mamma. Jag red först så Sofia kunde se hur jag gör och vad hon tycker om det och vilka tips hon har. Hon verkade tycka att jag red honom bra så det var ju skönt att höra! Även att han fortfarande var väldigt fin i kroppen och mjuk i sidorna. 
När Sofia red sen stod vi nästan och gapade haha.. Hon rider ju så otroligt snyggt, Mahjong gick skitbra! 
Sen blev det en rätt så sen kväll med prat och OS-tittande, mys! 
I fredags startade jag och Sofia dagen med att gå en runda i skogen på ca. 5 kilometer så jag kunde visa vart hon skulle rida. När vi kom tillbaka blev det frukost och sen stallet direkt! Hon red i skogen och sen hoppade honom lite på banan, hon gör det lika snyggt som dressyren!! 
Eftermiddagen bestod av lunch på hestraviken och fyrhjulingkörande innan dem åkte hem. Det var såå kul att ha dom här! Massor med bilder fotades, dock tog inte jag några så får vänta tills Sofia skickat några :). 
 
Idag har vi haft lite fotodag kan man säga haha. Sofia lärde mig hur man gör flyinge-knoppar så nu var jag tvungen att öva så jag kan det till nästa tävling. Zilloni fick bli provdocka, och det blev rätt så bra faktiskt, för att vara första gången då haha :). Sen fixade jag mig lite också gick vi ut och tog lite kort! Dock hade knopparna åkt ur lite på dem bilderna de syns mest, typiskt.. 
 
Vackra, vackra häst! ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
Haft två superbra dagar med Sofia och hennes mamma! Har även ikväll varit hos bästis med familjen, myys. Berättar med om dagarna imorgon, är alldeles för trött nu, varit fullt upp hela tiden! PUSS
Hej! Dålig bloggning igen, japp. Men har varit på tonårsläger på Strandgården en vecka, så då har jag inte kunnat blogga. Kom hem i lördags och tänkte komma igång med bloggningen igen nu, snart börjar ju skolan med :).
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Ridit Mahjong ett pass i skogen och ett pass på banan, gick helt okej båda passen!
 
Beckis var vi hos veterinären med igår. Hon har varit extremt ovillig till allt sen jag satte igång henne, hon brukar vara sur, men inte ens det var hon nu, bara väldigt ovillig hela ridpassen. Hon har även legat ner mycket i hagen, inte rört sig lika mycket som innan och i skogen tar hon bettet och springer. Därför bestämde vi oss för att kolla upp det. På grund av de här sakerna blev det nästan som att man letade efter fel på henne.. Men veterinären hittade iaf en halv grads hälta i kotan och hasen på vänster bak, det var ju inte mycket men hon behandlades för det i alla fall så vi får hoppas att det blir bättre! Nu står hon inne, vilket hon är väldigt missnöjd med så hon står bara och stampar, så vi får nog släppa ut henne en stund sen. Sen ska hon skrittas, först för hand sen med ryttare i 3 veckor sen ska vi på återbesök. :) 
 
Imorgon kommer Sofia Genne och hennes mamma hit för att hälsa på Tjong! De stannar till fredag så de hinner rida lite mer o träffa honom mer o så. Ska bli riktigt roligt tycker jag! Hoppas på att få massa bra tips och hoppas att de tycker att han har det bra. Det tycker jag att han har i alla fall, han verkar trivas jättebra med att bo här :). 
 
Nu ska jag fika lite sen ska jag ut och rida Mahjong ett lätt dressyrpass. Mest jogga honom lite och få honom mjuk i sidorna :). 
 
Strandgården <3 
 
 
 
PUSS