Det har än så länge varit en grym långhelg och den är inte slut än! Igår hände det massor, inte en lugn stund på hela dagen kändes det som men det vara bara roliga saker. Först kom det massor med släktingar och kollade på alla djuren och fikade lite o så. Sen red jag Mahjong, helt själv första gången. Han gick superbra! Var så himla roligt att rida, solen lyste, det var varmt och tjong var pigg och glad. Log hela tiden!
Rebecka var jag inte så sugen på att rida, blev lite trött på henne lförra gången. Men hon förvånade mig och gick helt otroligt sjukt bra!!! Red dressyr och behövde i princip bara sitta där, hon bar upp sig själv jättebra och var pigg och glad och hur nöjd som helst. Även galoppen som hon har varit väldigt stark i sen jag satte igång henne var helt perfekt. Älskade, älskade ponny! Hann även med att tvätta Mahjong, vara ute på promenad med honom för att han skulle torka snabbare, öva lite med honom inför idag och sen grilla på kvällen.
Idag har vi som sagt varit på utställning med Mahjong och det gick faktiskt riktigt bra! Ville först inte visa honom men bestämde mig igår för att göra det ändå. Han skötte sig exemplariskt som alltid men tyckte nog allt att det var lite konstigt att åka iväg utan att bli riden, haha. Det gick hyfsat bra att visa honom även om jag är väldigt oerfaren när det gäller utställningar. Domaren tyckte att han var väl bevarad för sin ålder och hade ett jättebra psyke, dvs var väldigt snäll. När det gäller utseende och gång tyckte han att det mesta var fint men att han var lite framtung i traven på grund av sin ålder och att han hade lite för långa öron. Han en åtta och fyra sjuor som tillsammans blev 36 p. Jättenöjd!

Igår var det kalas som stod på schemat! Var ett släktkalas för min farfar för han har fyllt 70 år. Det var trevligt att äta gott och träffa folk som man inte träffar så ofta. Dock var det ute i ett tält och det var svinkallt så satt mest inne framför brasan, hihi.
Om en liten stund kommer några släktingar från Stockholm hit och kollar på hästarna, mysigt! Får se om de vågar sig på en liten ridtur på Timjan. :)
Annars idag så ska jag rida Mahjong, han har fått lite vila den här veckan eftersom jag inte ridit sen i söndags av olika anledningar. Men det förtjänade han! Vi ska även duscha honom inför en utställning som vi ska åka på imorgon i Hoksvik. Han måste ju vara så fin som möjligt då! Har beställt ett jättefint utställningsträns men vet inte om vi hinner få det, lite synd.
Beckis tror jag också det blir en tur med idag. Skogen kanske? :)
Farfar ♥
Sitter hemma och har gosat ner mig i en filt och dunkar musik och kollar på vampire diaries. Var mest sjuk igår förmiddag men var inte helt hundra igårkväll heller så bestämde mig för att stanna hemma idag med och ta en lång sovmorgon och bara ta det lugnt. Men det fick jag tydligen inte för min kropp, vaknade tjugo i åtta av att jag blödde jättemycket näseblod, MYSIGT! Gick i alla fall över efter en stund och sen dess har jag bara slappat, tror det blir det hela dagen. Måste ut och rida sen bara :)
Kom hem från Ulricehamn för en liten stund sen. Är jättenöjd med resultatet! Han var jätteduktig och vi fick till en mycket finare form än vi haft innan, dock har jag fortfarande lite problem med att få ihop och upp händerna därför glappade även tyglen lite. Det var ett jättebra protokoll, tyckte det var helt rättvisa poäng och kommentarerna stämde med hur det kändes. Så, nöjd med ritten men dock inte den bästa placeringen. Fick 62,41 % och kom på plats 19 av 26. Men med tanke på att lb:1 var den lägsta klassen där och alla var jätteduktiga tycker jag att det är helt okej! :)
söt som socker!
Varit tråkigt väder i veckan, så har inte blivit mycket ridning då hästarna varit blöta och geggia när de kommer in så har ju inte gått att lägga en sadel på det och det är inte jätteroligt att rida när det spöregnar. Men lite har det blivit i alla fall och förr förra helgen hade jag dressyrträning som gick suuuuuuperbra!!! Har aldrig fått Mahjong att bära upp sig själv så mycket och bli så rörlig i bogarna. Jag kunde till och med sitta ner i traven utan några problem alls och kan jobba honom på ett mycket bättre sätt! Känner mig riktigt taggad inför tävlingen imorgon! :D