HAHAHAH, fint va?
Blev en sammanfattning i bilder för de senaste dagarna. Rebecka var nååågot laddad på hoppningen idag, syns det? ;) Mahjong blev det att gå en liten runda med och ta lite kort. Träffade även på två små slemmiga saker.... usch vad jag skrek hahaah! Z blev det fotografering med grimman jag fick i födelsedagspresent, superfin! PUSS
Haft en toppendag och fått massor med gratulationer från fina vänner! Fick även lite presenter såklart. Fick en tröja, två armband, pengar, en fin liten glasprydnad, godis och sen en schockemöhlegrimma till Z! Jättenöjd med alltihop! :D Hästarna har fått vila idag, har knappt varit ute i stallet för när jag kom hem så hann jag bara fixa mig lite sen kom mormor, morfar, farmor och farfar och firade mig lite. Mysigt! Sen tog mami stallet.
Men nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött! Sov gott allihopa! PUSS


Varit väldigt dålig bloggning den här veckan med men har verkligen inte haft någon lust att blogga, men ska bättra mig den här veckan.

Har varit en rätt så tuff vecka för Mahjong, två träningar och en tävling, men även mysiga skrittrundor i skogen och hoppning. Han har nog aldrig gått så bra som den här veckan, helt underbart! Träningen i onsdags gick verkligen skitbra, övade på delar ur programmet och red igenom honom ordentligt. Det var det som gjorde susen tror jag för tävlingen gick också suuuuper! Han var pigg och glad och tyckte att allt var roligt. Trodde att han skulle "dö" när han kom in på banan som var i ridhuset, alltså tappa all framåtbjudning, men det gjorde han inte överhuvudtaget. Han var pigg och hade öronen spetsade under hela programmet. Men tyvärr har jag så svårt att sitta, speciellt när han har framåtjudning, och det bidrar till att min hand blir ostadig, så därför blev det inte så jättebra poäng. Men jag fick 61,72 % och kom 8 av 18 stycken och jag är jättenöjd med det eftersom det är min första lb och andra lokala tävling. Fina, fina, fina ponny!
Idag hade jag träning igen, tog med mig Mahjong så jag kunde få lite tips för min sist så det blev ett pass utan stigbyglar och med korsade tyglar... Inte lite jobbigt!! Men det funkade så det ska jag jobba med nu tills jag kan sitta bättre och hålla händerna stilla. Juste, mitt pannband gick sönder också, finaste pannbandet jag haft :(

Rebecka har blivit riden fredag och lördag. I fredags gick hon verkligen suuuuper, tramsade knappt en enda gång och var lydig och villig och helt underbar!! Sen igår var traven väldigt fin men hon tramsade rätt så mycket och var väääldigt stark i galoppen. Tycker ändå att hon är väldigt fin att rida igång nu, trodde hon skulle vara jobbigare, haha! Även Z fick komma ut lite igår och springa av sig. Pappa longerade henne och hon skötte sig jättebra, hon tyckte det var jätteskönt att springa av sig.

Nu ska jag ut och sätta mig med en glass och en bok i det underbara vädret och längta lite mer tills imorgon eftersom det är min födelsedag! Hahaha, jag kommer aldrig tröttna på att fylla år... PUSS

Förlåt för att jag är så usel på att uppdatera min blogg, men ibland orkar jag helt enkelt inte!
Hoppade Mahjongen häromdagen, och han tyckte att det var såå roligt, även om jag bara hoppade små pluttehinder! Hoppade även lite smått med Rebecka, även om hon inte är helt igång. Men eftersom hon är som hon är är det lika bra att hon får ha det som roligt som möjligt nu i början så hon inte surar ihop helt, så några hopp på typ 30 cm höga hinder var lagom. Hon tyckte det verkligen var dööööroligt och glömde helt bort att sura så det gick jättebra! :)
Har även börjat träna på Lb:programet med Mahjong. Gick superbra att rida igår, dock gick det inte så bra att rida igenom programet men det var mitt fel för jag blev lite stressad. Har verkligen börjat gå uppåt för oss nu igen, har hittat massa knappar dom senaste dagarna. Speciellt skänkelvikningarna! Innan har jag knappt kunnat flytta honom överhuvudtaget, varit helt katastrof ungefär, men nu är det hur lätt som helst! Åååh, vad underbart det är att rida när det går så. ♥
rätt så gammal men härlig bild!
Igår blev det ett långt dressyrpass på Mahjong igår. Först var han lite okoncentrerad eftersom ridbanan var så blöt och geggig så han gillade inte att gå i det. Men vi kämpade på och i slutet av passet gick det skitbra! Gjorde lite skänkelvikningar i både trav och skritt och det gick också jättebra, känner mig riktigt taggad inför tävling som är om två veckor! I förrgår gick det också jättebra med honom, banan var så hård så jag hade ett skrittpass och han hade jättefin och stadig form i slutet då med, underbara ponny.
Rebecka igår gick det både bra och dåligt med tycker jag. Hon var inte jättetjurig men stannade några gånger och när hon väl var pigg så blev hon vääääldigt stark. Men annars gick det rätt så bra, det är ju kul att hon är pigg även om hon är stark min finis :).
Nu ska jag ut och mocka och rida, vet inte hur mycket jag hinner men ska i alla fall rida Mahjong, tror det blir en skogsrunda. Sen blir det hockey i eftermiddag med Rebecca! :D
puss!
Hänt mycket sen sist! Har bland annat hoppat tjong för första gången i år! Var lite hårt så hoppade bara miniplutt hinder på sisådär 30 cm, men vad spelar det för roll? Roligt hade vi i alla fall! Han fyllde även 21 år häromdagen så det firades med morötter, det uppskattades! ;) Rebecka har jag inte ridit på ett par dagar nu, det blir till helgen.
Har massor med läxor, inlämningar och nationella nu också, hur jobbigt som helst. Men jaja, jag får väl överleva. Sjukt segt i alla fall. Mamma är ute och fixar stallet nu så jag ska plugga lite spanska till provet imorgon, städa mitt rum och putsa mina stövlar.
Söndag igen... Veckorna bara flyger iväg känns det som! Idag har jag i alla fall ridit Mahjong, red en ny runda i skogen. Jättemysig skogsväg som kommer bli en perfekt galoppväg sen när det inte är fruset. Var hårt idag och is på vissa ställen så jag skrittade bara. Som vanligt var Tjongen överlycklig över att få vara ute i skogen!
Igår red jag båda två, och herregud säger jag bara! Det gjorde verkligen susen att klippa Rebecka, hon var heeelt galen! Pigg som tusan och när man fattade galopp/galopperade bockade hon som en galning, hahah! Hade tur som satt kvar, kändes som att jag skulle flyga av ett antal gånger!
Mahjong gick det helt okej med. Jobbade lite med att korta galoppen, vilket faktiskt gick jättebra! Skrittade fram i skogen innan jag red på banan :).