Har gosat ner mig under täcket och lyssnar på musik, fryser hur mycket som helst, men ingen aning varför. Jaja, ska snart gå ut och natta hästarna. Blev ingen ridning idag för har haft fullt upp hela dagen. Först åkte jag och mamma till Jönköping och var en sväng på Hööks och lite sånt, sen när vi kom hem kom mamma kompis med familj hit så grillade vi och lite sånt mysigt! Har inget planerat ikväll så blir nog kolla film eller nått :). 
 
 
PUSS
Idag har min pappas fina kusin Eleonore varit här och provat på att rida. Hon frågade häromdagen om inte hon kunde få komma och testa, självklart svarade jag ja! Var himla roligt att träffa henne eftersom vi inte träffas så ofta! Hon red Rebecka och det gick faktiskt jättebra. Gick jämte i början men sen kunde hon skritta runt ensam och hon lärde sig till och med att rida lite lätt! :) 
När hon och farmor åkt hem tvättade jag och mamma av Mahjong litegrann och sen red jag ett dressyrpass på åkern. Gick riktigt riktigt bra faktiskt! Han var pigg och tyckte det var roligt och kändes fin att rida, awesome!
Testade även pappas nya kamera, en Nikon D7000, tycker att det blev jättefina bilder med den! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
Imorse drog jag och fina Becca till Göteborg för lite shopping! Hade en jättemysig dag men köpte inte så mycket, men nöjd med det jag köpte. Och nöjd att jag klarade av en hel dag och bara köpa saker jag verkligen ville ha, inte bara köpa för sakens skull, lite typiskt mej ;)
Nu ska jag sova, ska upp och släppa ut pluttisarna klockan åtta. PUSS
 
Taaack Felix för den superfina headern, grym är du! :D PUSS
Hade en helmysig dag igår med Curre, Becca, mamma och Pernilla i Falsterbo Regnade lite på morgonen men sen var det soligt och varmt hela dagen, skönt! Köpte inte så mycket bara en USA-sjal, grimskaft och flugmedel. :)

Idag har jag varit och ätit på hestraviken med pappa, farmor och farfar och varit en stund på Jodi. När jag kom hem fotade vi Mahjong och Zilloni lite, blev inte jättebra men nån bild blev fin! Sen red jag ett dressyrpass på Mahjong, gick inte så jättebra, eller jo rätt så, men var på dåligt humör så var irriterad så fort det inte gick bra. Inte bra att rida sånna dagar men det behövdes! Red Beckis en liten barbackarunda i solnedgången, hur mysigt som helst! :)

Nu är sommarjobbet slut, kom hem för en stund sen. 3 veckor har gått väldigt fort, men som sagt, tiden går fort när man har roligt! Så glad att jag fick just det sommarjobb jag fick, hade inte velat ha något annat. :)
 
 
Igår red jag ett tufft dressyrpass på Mahjong. Övade på att verkligen ha händerna mjuka och följsamma och på rätt ställe med hjälp av ett spö och till slut gick han skitbra! Ska fortsätta med det nu tills det funkar bra även utan spöt. Övade även på att han ska vara aktiv och ta skänklen direkt och få mer energi och kunna använda den energin på rätt sätt. Han var jätteduktig! :) 
 
Bjuder på lite bilder från när jag hoppade för ett tag sen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS! (btw, mollie är bäst <3)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej på er! Har varit strul med internet i några dagar, men kommer en sammanfattning nu.

I söndags var jag och Mahjong på Marks RK och tävlade! Red en lc:1 och en lb:1. När vi kom dit började det  spöregna och gjorde det under hela förmiddagen och framridningen var ute. Jag hade inte med mig några regnkläder, vilket var väldigt smart av mig, så blev totalt dyngsur. Lc:1an gick i alla fall väldigt bra, men det drog ner massa poäng för att jag glappade med tyglen. Blir så arg på mig själv, hur svårt kan det vara att hålla ett stadigt grepp egentligen??? Domaren pratade med mig efter ritten och förklarade hur jag skulle göra till nästa klass, men det var inte bara dåligt, fick massa beröm också. Hon tyckte att Mahjong var en väldigt fin och positiv ponny och att min sits var jättebra! Slutade på 67,77 % :). 

Sen till nästa klass hade vädret klarnat upp och det var soligt och fint men allt var ändå dyngsurt redan så det var inte så mycket bättre. Den här klassen tyckte Mahjong inte var lika rolig och hade därför ingen framåtbjudning alls. Han är jättesvår att få fram när han väl bestämt sig för att inte gå fram så då fick jag dåligt på framåtbjudningen istället. Men fick även efter den här klassen massor med tips utav domaren, hon pratade säkert 5 minuter med mig innan jag gick ut, grym domare! I protokollet skrev hon även att hon tyckte att Mahjong var en supersöt ponny! Blev 62,75 %. 

Jag är jättenöjd med både Mahjong och mig själv trots händerna och framåtbjudningen för jag tror inte att vi hade kunnat göra det så mycket bättre! Nu blir det hårdträning på de här sakerna till nästa tävling. :)

 

Måndag åkte jag, Cornelia och Pernilla till Örebro för att hämta med Z (kommer snart med info om henne). Hon har ju varit där på betäckning. Det tog sig inte första gången så hon behövde vara kvar längre så hon har varit där i 6 eller 7 veckor nu. Det gick bra att hämta henne och hon är jätteglad över att vara hemma, dock har hon blivit lite smal och har lite småsår lite här och var, men det blir nog snart bra igen! 

 

Tisdag och onsdag har jag jobbat. Igår red jag även båda ponnysarna i skogen och badade Z. 

 

Idag är jag ledig istället för att jobba min sista dag, jobbar den imorgon istället eftersom Anneli tyckte att det var bättre för det behövs mer folk då så har bara slappat och solat hela dagen. Men nu ska jag ut och mocka och sen göra en västerbottenpaj! 

 

 

 

PUSS