Bu alla läsare of Julias vackra blogg!
Mitt namn är Darth Vader and I am your father!
Hahaha nej jag skojar bara, mitt namn är Hedvig, som ugglan i Harry Potter ni vet!
Men jag ska berätta för er vem Julia verkligen är.
Julia... är världens mest elaka person, jag hatar henne!
Hahaha nej jag kan inte ens fortsätta där för det är inte sant.
Julia och jag har varit bästa kompisar i tre snart fyra år. Det kan ses som lite men nu kan jag inte föreställa mig mitt liv utan henne. Hon är som min andra halva. Utan henne hade jag inte varit en hel person. Det är inte bara det att hon är otroligt snäll och omtänksam utan hon är en av de mest genuint varma och förstående människorna på denna jord. Hon har alltid funnits där för mig när jag har behövt henne och jag älskar henne för det.
Vi håller inte alltid med varandra om allt men vi bråkar heller aldrig. Jag trodde aldrig jag skulle hitta en vänskap som sådana man läser om i böcker. Hur vännerna näst intill kan läsa varandras tankar och avslutar varandras meningar. Men jag hittade det och jag hittade det i Julia. Vi kan ha samtal utan att prata, avsluta varandras meningar och läsa av varandra otroligt bra.
Julia, jag älskar dig. Du är som systern jag aldrig fick. Du finns alltid där för mig och du ska veta att jag alltid finns där för dig. Vad som än händer så kommer jag aldrig lämna dig.
Puss Soulsister och tack för att jag fick kapa din blogg för en stund<3
KRAMAR Hedvig
Världens vackraste häst <3
 
Försöker hitta tillbaka till bloggandet så gott det går, förhoppningsvis får jag lite mer motivation snart. Hästarna har i alla fall gått som gudar de senaste veckorna, dom är så sjukt fina! Mahjong har det varit helt otroligt med, varje ridpass har han varit helt perfekt. Jag skojar inte när jag säger att det har känts som att sväva på moln varje ridpass. Åååh, lycka. ♥
Rebecka har varit hyperpigg varje pass och bockat och busat som tusan. Så jäkla roligt, hahaha! Men annars har även hon gått helt perfekt. ♥
 
Helgen blev en fotohelg, har bilder både från dressyr och hoppning med båda och sen porträttbilder på mig och Zilloni. Tänkte börja med dressyrbilderna, eller ja, dressyr och busbilder, rebecka var nästan lite fööör galen det passet. ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lycklig
 
 
 
 
Kommer utvärdering av dagens och gårdagens pass lite senare! puss