PUSS
Aktiveringen för ponnysarna de senaste dagarna har varit hoppning! Hoppade Beckis i förrgår och Mahjong idag, igår fick båda vila. Men hoppningen gick i alla fall jättebra på båda! Dock hade jag svårt att lägga Mahjong rätt idag så blev lite långa skutt men han hade rätt galopp nästan hela tiden och tyckte det var roligt så är jättenöjd med honom ♥. Beckis var faktiskt inte lika galen som jag trodde hon skulle vara, men ändå galen så det räcker haha! Men det var bara roligt och hon var jättefin hon med! :D 
 
 
 
 
 
PUSS
Häromdagen kom Zillonis och Rebeckas förra ägare hit och hälsade på, dem kommer ju från samma familj. Det blev en mysdag med hästarna! Sanna tömkörde Zilloni och hon var sååååå fin och sen skrittade vi ut en runda på Beckis och Tjong. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är hon snygg!? Fast nu blev det nästan bara bilder i högervarvet, men det var för att nästan alla bilder i vänstervarvet var helt sjukt suddiga, så synd :( Har inte heller redigerat dem här bilderna alls, men jag är så kass på det ändå så det här får duga ;). 
 
Den senaste tiden har det varit helt sjukt mycket i både skolan och på fritiden så inte orkat blogga vilket ni nog har märkt. Med hästarna har det gått riktigt bra det sista faktiskt! Beckis är friskförklarad och jag håller på att sätta igång henne nu, dock är hon lite galen, men det är kul ;) Mahjong har gått mest i skogen, lite omväxling från banan! 
 
Skolan är asrolig just nu! Eller alltså, inte allt plugg då.. Men klassen och alla vännerna är bäst. Idag har vi haft orientering, jag är sjukt dålig på orientering men gick med ett härligt gäng så det blev roligt ändå. Sen gick vi och käkade pizza också, tjockisaaaaar! 
 
 
 
 
PUSS