Provridning på Mahjong ♥
 
Hej på er! Försökte blogga igår men mobilappen ville inte funka och satt inte något vid datan så det blev som det blev. Hade riksprovet i kemi idag, tror faktiskt att det gick ganska bra! Sen i eftermiddags har jag varit med Stinis, vi myste lite i stallet, solade och tog kort haha. Var askul iaf! Sen var jag på vårsoaré och spelade, gick ju sådär bra.. 
 
Imorgon har jag bara svenska på morgonen och det känns onödigt att åka till skolan och sitta där till två typ när man bara har en lektion så ska maila Lina nu och fråga om jag får stanna hemma, det borde jag få. Har i alla fall planerat att åka till Jököping för att fixa lite saker till kebnekaiseresan! 
 
Ååååh och vet ni? Lilla Zero har börjat bli lite mer nyfiken och gömmer sig inte bakom mamma hela tiden så har fått pussa massa på hans lilla söta mule idag hihi! Världens finaste är han ♥
 

Kram 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter i Fokus nu med Isa och Ville och pluggar kemi, riksprov imorgon... Vill inteeeeeee. :(
 
 
 

Ligger i sängen nu och ska sova, är så himla trött! Hade friluftsdag idag i skolan, ganska soft faktiskt. Var ute och gick och sen satt och solade. Efter skolan åkte jag och Anna och åt hamburgare, helt tjocka hihi! Härlig dag med härliga personer!

Nu ikväll har vi tagit ut Zilloni och Zero lite och sen har jag pluggat kemi.

Natti

Inatt var det äntligen dags så nu står min fina zillan där ute med världens finaste föl!! Brun med en stor fin bläs och fyra vita strumpor, aldrig sett något sötare!
Är så himla glad över att allt har gått bra. Ser redan nu på Zilloni att hon är världens bästa mamma. Var lite knepigt när lillen skulle dia men det gick till slut <3 vet däremot inte om det är ett sto eller en hingst, var svårt att se eftersom det inte var så ljust och så, men tror att det är en hingst. Får kolla imorgon!
Men åh, det är verkligen det finaste jag sett och zillan var såååå duktig!

Får ta lite bilder imorgon (eller ja, senare idag eftersom det är morgon) och lägga ut! Godnatt! :)

Hejhej, hade inget för mig så tänkte att jag kunde blogga lite!
 
De senaste veckorna har varit kaos med allting men har ändå gjort massa roliga saker! Bland annat varit i Stockholm, Göteborg, shoppat, paddlat kanot, träffat vänner osv osv, och det varvat med att gå upp ett par gånger/natt för att titta till Zilloni och plugga som tusan inför nationella i matte. Haha! 
 
Ridningen har knappt hunnits med men hållt igång Mahjongen med lite småpass och turer i skogen, mys. ♥
 
Zillan har vi suttit och spanat på i våran lilla kamera som sitter i stallet hela kvällarna i princip, men ingen fölis än! Igår var hon dock mycket konstigare än vanligt, la sig ner flera gånger, sparkade, gick runt, osv, men det kom ingen ändå. Hoppas i alla fall på att den kommer inatt hihi! Hur som helst tror jag att det kommer gå superbra. Förvänta er bildbomber när den kommit!!! 
 
Nu ska jag kolla PLL, vakta Zilloni och bara ta det lugnt. Var förresten i Jönköping idag med Anna och shoppade lite! Hittade endel faktiskt, bland annat det på bilderna nedan.
 
Kram 
 

 

Bästa uppdateraren var det ja... ;) men jaja!

Tiden går så sjukt fort, det är beräknat att Zilloni ska föla den här veckan, kändes som nyss hon var i Örebro, haha. Längtar ihjäääääl mig efter en liten sötnos ❤

Nu de sista veckorna i skolan är det i princip bara nationella prov, usch. Får hoppas att det gå bra i alla fall haha! Skönt med lite långledigt den här veckan. Nu ska jag sova, kram kram!