Hej på er!
Torsdag idag. Hade världens jobbigaste förmiddag, spanska, engelska och svenska. Usch för språk ibland! Gick rätt bra på alla tre iaf. I eftermiddags var jag på mammas jobb, pluggade lite matte där bara. Ska ut till stallet nu, men måste bestämma mig om individuellt val. Åååååh beslutsångest! Väljer mellan Kemi 2 (istället för att läsa det i trean så det blir mindre då) eller Psykologi. Hjälp mig någon!? :( 
 
 
Kram
 
Har ni haft en bra dag? Det har jag! Skolan gick väldigt snabbt och lätt även om det är en av de jobbigaste dagarna. Har varit så slarvig i skolan det sista, men börjar hitta tillbaka nu, skönt! Hade kemiprov också, men det kändes bra så hoppas på ett bra resultat. 
Efter skolan följde min fina Victor med mig hem så var vi ute och gick med Mahjongen och nattade alla. Mys! 
 
 
Kram

Känner att mina rubriker är väldigt intressanta, haha. Haft en väldigt bra helg iaf, dock gick den alldeles för fort :(.
Fredagen spenderades i stallet, lördagen hos Hedvig och på hockey och söndagen med Victor och på kvällen farmor och farfar, perfekt helg! Sen igår hade jag sovmorgon till halv ett, det var inte helt fel, hihi. Idag har jag orkester och sen ska jag rida. Blir att sätta igång hästisarna nu igen, så jäkla roligt!
Ha en bra dag! Kram

Åh så himla skönt med fredag! Blev lite ändrade planer igår, drog med mig Victor så åkte vi till mormor och morfar och fikade, sen åkte hem och myste framför tvn och sen gick ut till stallet, dock väldigt kort stund. Men ikväll har jag inga planer iaf så ska gå ut och borsta dom! Tror inte jag orkar gå på tonår haha, för lat för det. :)

Ha en bra kväääääll! Kram

 
 
Sitter i skolan, hade spanska för en stund sen. Pratade om nästa termin när det ska vara utbyte med en spansk klass! Låter hur roligt som helst, dom kommer hit en vecka och vi åker dit en! :D 
 
Annars händer det inget speciellt idag, ska mysa lite i stallet när jag kommer hem. Hoppas att det går att rida!
 
Kram

Känner att jag är väldigt duktig på att blogga nuförtiden haha. Har inte haft någon lust överhuvudtaget till det faktiskt förrän nu. Ska inte lova något men ska försöka blogga lite bättre nu igen! 😊

Just nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja.. onsdagar är så sjukt sega.

Hästarna mår bra iaf, klippte pigall i söndags och han blev så fiiiin, en helt annan häst! Man kan verkligen inte tro att han är 24 år nu. 😊 ska klippa tjong och beckis till helgen med, även om vi redan har klippt dom två gånger har dom massa päls. Efter det ska dom få komma igång ordentligt igen 😊. Längtar så efter att rida så det är sjuuuuuukt!

Förresten har ny mobil med, så kan uppdatera mer från den!